Sleutels

Veelgestelde vragenTranspondersleutel

Transpondersleutel

Contactsleutel

Contactsleutel

Klapsleutel

Klapsleutel

SmartKey sleutel

SmartKey sleutel

Ombouwset sleutel

Ombouwset sleutel

SmartCard

SmartCard

Handzender

Handzender

Nee, de door ons aangeboden sleutels komen niet van originele auto dealers. (voertuigfabrikant)       
Nee, de door ons geleverde sleutels worden zonder logo/embleem geleverd.       
Ja, indien de behuizing niet van een sleutelbaard voorzien is. Dan kunt u eenvoudig elektronische gedeelte en/of transponder chip in de nieuwe behuizing overzetten. Mocht uw sleutel voorzien zijn van een sleutelbaard dan moet u dan deze eerst bij een lokale sleutelmaker op maat laten slijpen.       
De moeilijkheid hiervan kan verschillen per sleutel. Voor de meeste sleutels hebben wij YouTub films gemaakt. Neem een kijkje en beoordeel het a.u.b. zelf. Staat je sleutel er niet tussen? Stuur ons een mail. Houdt er rekening mee dat de door ons gemaakte films, preview-video's zijn en wij ons op geen enkele manier verantwoordelijk gehouden kunnen worden voor eventuele geleden schade. Zelf overzetten is uiteraard geheel op eigen risico. Bij twijfels vraag uw lokale sleutelmaker of garage bedrijf om hulp.       
Voor de aankoop controleer a.u.b. of uw sleutel de volgende overeenkomsten heeft:
- buitenkant van de behuizing
- binnenkant van de sleutel behuizing – bij sommige auto merken zoals Citroen, Peugeot of Mercedes zijn de sleutels van de buitenkant niet te onderscheiden maar ze verschillen wel weer qua binnenwerk. Houd daar a.u.b. rekening mee.
- sleutelblad – ijzeren gedeelte van de sleutel. Dit verschilt ook per merk, model, bouwjaar etc.       
Wij kunnen ons voorstellen dat uitzoeken van de juiste sleutel behuizing niet altijd makkelijk is. Bij twijfels neem dan gerust contact met ons op. Stuur een mail met foto’s van uw huidige sleutelbehuizing. Wij staan voor u klaar!
Graag 4 foto’s:
- voorkant van uw sleutel / afstandsbediening
- achterkant van uw sleutel / afstandsbediening
- binnenkant van uw sleutel / afstandsbediening
- sleutelbaard – ijzeren gedeelte (indien aanwezig)       
Ja en nee. Bij sommige sleutel modellen is het wel mogelijk bij andere helaas niet. Er is geen standaard regel voor, daarom vermelden wij bij alle sleutels dat de sleutelbaard in de door ons geleverde sleutels op nieuw geslepen moet worden. Dat om uw teleurstelling en verwarring te voorkomen.       
Meestal kan dat bij een lokale sleutelmaker of schoenmaker die de sleutelservice biedt.       
Organiseer eerst goed je werkplek, sleutel/handzenders bestaan uit kleine onderdelen die je makkelijk kan kwijt raken. Zorg dat je een kleine boordje of bakje bij de hand hebt om deze te verzamelen. Zorg dat je de juiste gereedschap hebt en zorg ook voor voldoende licht. Open maken van een originele sleutel kan heel verschillend zijn. Soms gaat het heel eenvoudig maar soms kunnen ze rondom gelijmd zijn. Bij open maken van uw sleutel zorg dat je het binnenwerk (printplaat) niet beschadigd raakt. Of dat je een transponder chip niet kwijt raakt. Als u toch bezig bent kunt u misschien meteen de sleutel batterij vervangen of controleren dat de micro-switchen(druk knopjes) niet versleten zijn. Houd er a.u.b. rekening mee dat uw elektronica in de nieuwe behuizing niet altijd goed zou kunnen werken als de micro-switchen op uw printplaat versleten zijn of weg zijn.       
Nee. Wij hebben besloten om geen slijp en programmerings-service te bieden. Wij richten ons op het bieden van de best mogelijke kwaliteitsproducten die er beschikbaar zijn.       
Nee . Dat is helaas niet mogelijk mits jouw sleutel bijv. in rubriek conversie/ombouwset is.       
Wij kunnen niks beloven maar wij doen ons uiterste best om u van dienst te kunnen zijn. Stuur a.u.b. een mail met foto’s van uw sleutel. Vergeet niet om het merk, model en bouwjaar te vermelden.       

//
// // // //
//