ESL/ELV Emulator

Veelgestelde vragenESL/ELV emulator is een dignostiche hulpmiddel voor de auto elektronica specialisten en garage bedrijven. De ESL/ELV stuurslot emulator vervangt het kapotte stuurslot. Deze emulator zorgt er voor dat na zijn montage een gelijk signaal naar het EZS systeem gestuurd wordt, net zoals de stuurslot dat deed. Na de montage van de stuurslot emulator zal het hele systeem weer werken.       
De door ons verkochte ESL/ELV Emulator komt oorspronkelijk van EU producent.       
Voor de aankoop zorg voor een diagnose. Zorg dat je er zeker van bent wat defect is. Vergelijk uw stuurslot stekker met de foto's op onze website. Indien er geen vergelijking is neem dan eerst contact met ons op. Controleer altijd de signalen met een multimeter. De emulator is alleen geschikt voor de modellen/bouwjaren vermeld op onze website.       
De groene LED moet continu branden terwijl de rode LED knippert wanneer er communicatie plaatsvindt.       
ESL/ELV Emulator kan onbeperkt gebruikt worden, bijv. voor diagnostische doeleinden. Als u door wilt gaan met de reparatie, moet u de ESL/ELV Emulator pernament in de auto aangesloten laten.       
Voer een diagnose uit. Voor de aansluiting van de emulator controleer altijd de signalen met een multimeter. Controleer of de emulator correct aangesloten is. Volg de stappen volgens de handleiding. Controleer of de LED op de emulator brand. Hou er rekening mee dat de emulator niet helpt wanneer er installatie of contactslot defect is.       
Aangezien ESL/ELV Emulator voor de test doeleinden en diagnose gebruikt kan worden kunt u de emulator alleen retour sturen als deze niet gebruikt is. U kunt ESL/ELV Emulator binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.       
Nee, dat kunnen wij niet doen, wij zijn een webwinkel. Wij doen geen diagnose, reparaties of programmering. Wij kunnen de emulator dus niet voor u instaleren.       
Onze motto is "informeer je eerst goed en dan plaats gerust je bestelling." Mocht u twijfels of vragen hebben over ESL/ELV emulator stelt ze a.u.b. voor de aankoop. Wij zijn hier om u te helpen en wij beantworden graag al uw vragen omtrent ons product.

Mocht u technische vraag hebben met betrekking tot ESL/ELV Emulator dan kunt u deze via de mail of WhatsApp chat stellen. Graag dan ook deze vragen beantwoorden/doorgeven:

- uw bestelling of factuurnummer (indien geplaats)

- gegevens van uw auto, zoals merk, model en het bouwjaar

- duidelijke foto van de stuurslot stekker en de instalatie

- duidelijke foto hoe de emulator aangesloten is (indien gekocht)

- nummer van het stuurslot Wij streven ernaar om uw vragen binnen 1 werkdag te bantwoorden.

LET OP! Wij zijn geen garage bedrijf. Wij kunnen u niet helpen als het om reparatie gaat. Voor de aankoop zorg voor een diagnose.       

//
// // // //
//