Passagiersstoel Mat Emulator

Veelgestelde vragenPassagiersstoel mat sensor / emulator is een diagnostische hulpmiddel en dient gebruikt te worden om te controleren of de SRS fout op het dashboard daadwerkelijk door een beschadigde passagiersstoel mat is veroorzaakt. Emulator stuurt de stoelbezettingssignaal en zorgt ervoor dat het SRS en de airbag systeem weer werken - zodat de diagnose uitgevoerd kan worden.       
De door ons verkochte passagiersstoel mat emulator komt oorspronkelijk van EU producent.       
Voor de aankoop zorg voor een diagnose. Zorg dat je er zeker van bent wat defect is. Vergelijk uw passagiersstoel mat stekker met de foto's op onze website. Indien er geen vergelijking is neem dan eerst contact met ons op. Controleer altijd de signalen met een multimeter. De emulator is alleen geschikt voor de modellen/bouwjaren vermeld op onze website.       
De groene LED moet continu branden terwijl de rode LED knippert wanneer er communicatie plaatsvindt.       
Passagiersstoel mat emulator kan onbeperkt gebruikt worden, bijv. voor diagnostische doeleinden. Als u door wilt gaan met de reparatie, moet u de passagiersstoel mat emulator pernament in de auto aangesloten laten.       
Voer een diagnose uit. Voor de aansluiting van de emulator controleer altijd de signalen met een multimeter. Controleer of de emulator correct aangesloten is. Volg de stappen volgens de handleiding. Controleer of de LED op de emulator brand. Hou er rekening mee dat de emulator niet helpt wanneer er installatie of airbag module defect is.       
Aangezien passagiersstoel mat emulator voor de test doeleinden en diagnose gebruikt kan worden kunt u de emulator alleen retour sturen als deze niet gebruikt is. De door ons geleverde passagiersstoel mat emulator is voorzien van garantiezegel. Bij een gebroken garantiezegel vervalt het recht voor retour. U kunt niet gebruikte emulator binnen 14 dagen na ontvangst retourneren.       
Nee, dat kunnen wij niet doen, wij zijn een webwinkel. Wij doen geen diagnose, reparaties of programmering. Wij kunnen de emulator dus niet voor u instaleren.       
Onze motto is "informeer je eerst goed en dan plaats gerust je bestelling." Mocht u twijfels of vragen hebben over passagiersstoel mat emulator stelt ze a.u.b. voor de aankoop. Wij zijn hier om u te helpen en wij beantworden graag al uw vragen omtrent ons product.

Mocht u technische vraag hebben met betrekking tot passagiersstoel mat emulator dan kunt u deze via de mail of Messenger chat stellen. Graag dan ook deze vragen beantwoorden/doorgeven:

- uw bestelling of factuurnummer (indien geplaats)

- gegevens van uw auto, zoals merk, model en het bouwjaar

- duidelijke foto van de passagiersstoel mat stekker en de instalatie

- duidelijke foto hoe de emulator aangesloten is (indien gekocht)

- duidelijke foto met alle aanwezige foutcodes - voor en na dat de emulator aangesloten is. Wij streven ernaar om uw vragen binnen 1 werkdag te bantwoorden.

LET OP! Wij zijn geen garage bedrijf. Wij kunnen u niet helpen als het om reparatie gaat. Voor de aankoop zorg voor een diagnose.       

//
// // // //
//